2021-04-24 06:09:10• hírek • nlc.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Egy meggondolatlanul hozott döntés alapos fejfájást okozhat

Napi horoszkóp április 24-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Többszöri nekifutásra sem sikerül átugranod azt az akadályt, ami a semmiből termett előtted. Ahhoz, hogy a további életedben ne jelentsen problémát, valahogy mindenképp meg kell oldanod a dolgot. Mivel nincs nagyon vesztegetni való időd, ezért ma igyekezz keresni valakit, aki járt már hasonló helyzetben és tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy kikerülj a bonyodalomból. Ketten együtt tehát tegyetek meg mindent azért, hogy a lehető legkevesebb áldozattal célba érjetek, egy kis összefogás bizony határtalan sikereket hozhat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma bármibe belevághatsz, ha másoknak szinte minden sikerült, te miért buknál el?! Ne hagyd, hogy a magabiztosságod meginogjon. Kövesd az álmaidat, akár magánéleti, akár munkahelyi dologról van is szó. Amennyiben olyan fába vágod a fejszédet, ami túl kemény számodra, ne riasszon el, kérj segítséget tapasztaltabb kollégáidtól, barátaidtól és meglátod, nem lesz baj. Sikeres leszel.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szombaton igyekszel minden teendődet mihamarabb letudni és átadni magad a pihenésnek, ehhez azonban taktikát kell váltanod és megoldáscentrikusabban gondolkodnod. Ne hagyd, hogy mások másféle programokkal bombázzanak, bármiféle csábító ajánlat érkezik, igyekezz ellenállni és a befejezetlen feladatokra koncentrálni. Fontos azonban, hogy ne görcsölj rá a helyzetre, amennyiben túl sok számodra a teljesítendő kihívás.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ma úgy alakul, hogy egy számodra elég kényes témában kell kikérned valaki véleményét annak ellenére, hogy amennyiben nem szorulnál tanácsra, valószínűleg soha életedben nem beszélnél erről. Mivel azonban úgy tűnik, egyedül nem tudod megoldani a helyzetet, illetve nem szeretnéd azt sem, hogy a későbbi életedre rányomja a bélyegét, épp ezért végy egy nagy levegőt és beszélj az illetővel amellett, hogy mindenképp nyomatékosítod benne, hogy a legmesszebbmenőkig számítasz a diszkréciójára. Légy óvatos, vigyázz, kihez fordulsz segítségért, hisz ha egyszer fény derül a dologra, akkor bizony nagy bajban leszel!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A jelenlegi életedben nem feltétlenül vágysz kalandokra. Mondhatni, egyáltalán nem érzed szükségét annak, hogy a saját medrében viszonylag zavartalanul folyó életedet felbolygassa bármi is. Ma mégis eljátszol a gondolattal, hogy mi lenne, ha belevágnál valamibe, ami kicsit felborzolja a környezeted kedélyeit. Mielőtt azonban hagyod, hogy a hirtelen ötlet elsodorjon, igyekezz reálisan gondolkodni és mérlegelni, vajon miféle kalandért éri meg felforgatni a nyugodt, biztos lábakon álló életedet. Hidd el, egy meggondolatlanul hozott döntés alapos fejfájást okozhat, így talán érdemesebb az eszedre hallgatnod!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Szíved szerint szombat révén joggal adnád át magad a hétvégének. Nem vágysz ugyanis semmi másra, csak arra, hogy kikerülj végre a nyüzsgésből és elcsendesedhess. Valahogy nagyon nincs ínyedre a rohanás, az összevisszaság, a sokszor bizonytalan, általad nem befolyásolható történések, épp ezért érthető, ha hétvégén inkább a belső békédet keresed. Kicsit lenyugszol és lelkileg felkészülsz az előtted álló kihívásokra. Mivel azonban a napot ellógni nem tudod és akad még teendőd, igyekezz odatenni magad és maximumon teljesíteni. Amikor az utolsó dolognak is pontot tettél a végére, nyugodtan ugorj fejest a pihenésbe!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Elakadtál egy bizonyos élethelyzetben, ám a büszkeséged nem engedni, hogy belásd, segítségre szorulsz és azt sem, hogy keress valakit, aki megtolhatná a sárban ragadt szekeredet. Ennek azonban hosszú távon semmi más hozadéka nem lesz, mint az, hogy az egy helyben toporgás elveszi a lehetőségét annak, hogy az utadba kerülő lehetőségeket megragadhasd, hisz amíg a jelenleg fennálló szituáció meg nem oldódik, addig bizony nem tudsz továbbállni. Most kell tehát egy kicsit lejjebb faragnod a makacsságodból és keresned valakit, aki segíthet neked.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Mint sokan mások, te sem szereted a bizonytalanságot, nem szereted azt, ha nem tudsz mindent kimatekozni, hisz neked az ad biztonságérzetet, ha tudod, mire számíthatsz. Ma azonban valahogy minden nagyon bizonytalan és anélkül, hogy bárhogy közbeavatkozhattál volna, egyik történésből estél a másikba. Mivel ez a frusztráció az alaphangulatodra is rányomja a bélyegét, szombaton tégy meg minden tőled telhetőt azért, hogy pontot tehess az egész káosz végére. Hidd el, ha sikerül, iszonyú nagy kő gurul majd le a szívedről!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma úgy érezheted, hogy elégedetlen vagy a jelenlegi helyzeteddel, úgy gondolod, sokkal többre vagy hivatott, épp ezért mindent megteszel, hogy elmenekülj és máshol találd meg a számításaidat. Mielőtt azonban nyúlcipőt húznál, érdemes mintegy külső szemlélőként tekinteni a helyzetre, ami abban segít majd, hogy legyen reális rálátásod a szituáció kényelmetlenségére. Amennyiben tehát valóban nem neked való az a hely, ahol most vagy, érdemes új utakat keresni, ebben az esetben viszont ajánlott minden szálat megfelelően elvarrni, mielőtt továbbmennél.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy másokat boldoggá tegyél. Egyre inkább azt veszed észre magadon, hogy megpróbálsz minden cselekedeteden túlszárnyalni, hogy ne legyen senki, aki hozzád hasonlítható. Ez a megfelelni akarás azonban nem szolgálja a saját boldogságodat, hisz amíg azon dolgozol, hogy mindenki a te válladat veregesse elismerően, addig a saját életedre nem tudsz koncentrálni. Tedd fel magadnak a kérdést: vajon kinek jó ez? Mert hosszabb távon neked nem, az teljesen biztos.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Végre szombaton minden ideálisnak tűnik ahhoz, hogy olyasmit tegyél, amire máskor nincsen lehetőséged, a mai nap megfelelő ahhoz, hogy kiteljesedj. Egyetlen percet sem érdemes hezitálnod, ragadd meg a kínálkozó alkalmat, hisz máskor nem tudsz ilyenformán boldogsághormont termelni magadnak. Ne engedd, hogy mások lebeszéljenek a dologról, te pontosan tudod, hogy mit szeretnél, nincs szükség tehát arra, hogy kívülállók mondják meg, mit tegyél és mit ne. Ez a te életed, ha ettől a bizonyos dologtól leszel boldog és nem tartozik az "önpusztító" kategóriába, akkor tedd, amit jónak látsz!


Halak: II. 19. - III. 20.

 

Ma egy régi ismerősbe botolhatsz, aki szavaival befolyásolni tudja a gondolkodásodat egy bizonyos ügyben. Roppant hálás vagy az illetőnek, hogy felnyitotta a szemed és mostantól másféle szemszögből tekintesz a helyzetre, megváltozott szemléletmódod pedig hozzásegít majd ahhoz, hogy sikeres lehess. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes másokkal jót cselekedned, hisz nem tudhatod, az élet mikor adja vissza neked. Épp ezért gondolj másokra és segíts te is ott, ahol tudsz, hisz az ismerős is akkor jött, amikor a legnagyobb szükséged volt rá!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: